2009 m. rugsėjo 14 d., pirmadienis

Prieš Introtrip'ą ir po naminio savaitgalio.

Turiu dvi žinias-gerą ir blogą. Nuo kurios pradėt? Ai, nuo bluogos. Nieko įdomaus neįvyko. O dabar gera. Įrašas turėtų būti trumpas.

Savaitė bėgo ir prabėgo. Mokėmės, aktyviai dalyvavom paskaitose. Skaityt, neskaitėm, nes dar daugiau nei pusė klasės( Lietuvos universitetuose ir kolegijose-grupės, o čia klasės. Taip paprasčiau)neturi knygų. Šiaip labai labai džiaugiaus, kad galų gale grįžo Žana. Nesveikai nuobodu buvo laisvalaikiu be jos. Dargi suskirstė mus komandom ruoštis studytrip'ui(išvykai, kurią visi mieliau vadina introtrip'u). O aš niekaip neradau, kur mums tądien paskaitos(o paaiškėjo, kad tikomės salėj, nes paskaitų nebuvo...dėl tos pačios priežasties)turėjo būt. Ir buvom su tokia mergaičiuke iš Šri Lankos komandoj. Dviese. Kitur po aštuonis žmones. Tiesa, dabar jau žinau dar bent keturis narius. Visi danai. O ji irgi šneka daniškai-tai aš kukuoju, nes nieko nekertu. Ir darbas, drįstu pastebėti, greičiausiai būs nevykęs. Mane tai erzina. Bet šiaip laukiu išvykos. Ir akademija veža.
Vis dar džiaugiuos kad nusprendžiau atvažiuot. Net purto pagalvojus apie VGTU.

Bėje, šį savaitgalį praleidau labai ramiai ir mergaitiškai: arbatėlė, pašnekesiai, juokas Ir buvau šopintis. :)) Blusų turbuj. Jėga. Nusipirkau toršerą, stalinę lempą, konversus, pusiau kelioninį krepšį ir dar visokių smulkmenu. Ir visai papigiai. Netgi šiek tiek gaila, kad blusų turgus dirbs tik dar du sekmadienius. o po to žiema. Nedirbs. Et.

Vis dar paieškoma: lova, didelė komoda(ar dvi)/rūbų spinta, kilimaitis...

Ir neįtikėtina, nes oras čia vis dar puikus. Lietaus labai nedaug. Bet turbūt tik kol kas.

Komentarų nėra: