2009 m. rugsėjo 28 d., pirmadienis

Good to go

Laba, brangieji.:)

Taip, jau beveik dvi savaitės po pastarojo įrašo:) Nepykit.
Aš vis bandau atsijoti tai, kas ne taip svarbu, ir parašyti tik svarbiausius dalykus.
:)

Rugsėjo 16-18d.
STUDIJŲ IŠVYKA
Buvo labai smagu. Daug kas priminė Kolpingui parduotas vasaras:) Dargi buvo smagi kompanija. Tiesa, pirmą dieną užkniso mano komanda. keturi tipiškos daniškos išvaizdos( kas nežinot, tai blondinai, mėlynakiai, gana aukšti) vaikinukai, kurie akivaizdžiai apie save per geros nuomonės ir kalbėjo pagrinde daniškai... Bet nieko, išgyvenom. O šiaip buvo daug daug smagių dalykų.:)

Tai išvyka - svarbiausias tos savaitės įvykis.

Rugsėjo 21-25d.
Su testu susijusio nerimo persmelkta savaitė. Daug laiko skirta gauti knygas, kurių reiks testui. Dar daugiau nervinantis, kad nepavyksta. Bet galiausiai visos knygos buvo. Penktadienis: testas, anglų ir kultūros prezentacija, viena danė studentė- kvaiša. Danių grupei pasakė, kad jų prezentacija buvo gera-informatyvi, puiki anglų kalba, įdomi. Žinot, ką? Nė velnio. Ne informatyvi- visą tai jau girdėjom. Pirmą savaitę akademijoj. Iš dėstytojų. Ne įdomi, nes jos mikčiojo ir stabdė ir kikeno...ir apskritai beviltiškai. Viena tiktai iš tiesų normaliai šnekėjo iš tos kompanijos...O ta minėtoji kvaiša turėjusi išsakyti kritiką grupei, kritikavo auditoriją... neva, nemandagu neklausyti ir tarpusavyje šnekėtis. Bet, matyt, ji nežino, kad jeigu sugebi informaciją pateikti įdomiai, auditorijos tildyt nereik. Moliūgėlis. Dar po šių dviejų dienos pramogų turėjom Organizational behaviour paskaitą. Visi pavargę-dėstytojai vargas. :)) Į pabaigą pradėjom kvailiot, nes visai nurovė stogus. Tai aš su kėde(pas mus jo kietos-su ratukais, ne kaip VGTU) sumąsčiau išvažiuot į koridorių ir pažiūrėt, ką daro kita grupelė(darbas grupėmis), ir kaip tik tuo metu į kabinetą grįžo dėstytoja, tai pradėjo garsiai juoktis mane sutikus tarpdury... po to dar su "grupiokais" paplepėjom bare,vėliau atėjo Alena. ir prigriebę porą prancūzių, kurios nuobodžiavo numovėm į pajūrį. :) O diena baigiau su kompanija žiūrėdama filmus. :)
Šeštadienį galų gale kaip baltas žmogus išsiskalbiau!!! :))
Ir tada daugiausiai miegojau. Sekmadienį nieko ypatingo:)

O šiandien buvo tikrai rudeniškas rytas- prieblanda, dargana...

Niekis. Nauja savaitė prasideda...:) Trečiadienį pradedu IOC maratoną:)

Kol kas tiek:)

P.S. : pastaruoju metu vėl apima žiemiška būsena: nesinervinu dėl smulkmenų, šiek tiek plūduriuoju...Ir velniškai trūksta naujos muzikos. Ir reikia sutvarkyti senąją- tokia betvarkė. Ir reikia nusipirkt atminties bloką. Bet turbūt teks ištempt iki Kalėdų. Kitaip vargas - visi 250GB jau artėja prie užsipildymo.

Pasiilgau. Ir norėčiau paplepėt:)

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Na, šiaip tai kiek teko iš savo patirties pastebėti, tai danai iš tiesų labai drovūs ir nedrąsūs, dėl to gali pasirodyti pasipūtę :D
...bet taip buvo Aalborge, o Jutlandijos danai Kopenhagiečių nemėgsta už pasikėlimą (manasis juos vadina tiesiog "dorks" :D). Čia maždaug kaip Vilnius vs visa likusi Lietuva.